Gastenboek

Auto financieren 

Wij zijn van het bedrijf ¬†Ros Financial lease en wij willen graag mededelen dat wij het afgelopen jaar voor het eerst hebben meegedaan met de Centrumknollen en we zijn super enthousiast. Waar wij dagelijks alleen maar bezig zijn met een auto financieren voor klanten van ons, was dit een welkome afleiding. Wat hebben we genoten zeg! Ongelooflijk hoe leuk en gezellig het was. Wij zijn het komende jaar zeker weten van de partij! ik bedoel Van Private en financial leas termen naar de heerlijke hoempapa muziek van Brabant. Wij tekenen er met z’n allen voor.

Ik heb echter ook een vraag: Kunnen wij ons nu al inschrijven voor het komende jaar. Want in plaats van een delegatie van 6 man, willen wij nu met 3o man komen. Het hel bedrijf, inclusief aanhang. Ik zie jullie antwoord graag te gemoed.

Groetjes,

Pieter Veenstra

Detox plus om goed voor de dag te komen

Goedendag allen, Wij willen de carnavalsgroep centrumknollen van harte bedanken voor de grote bestelling Detox plus, die bij ons besteld is. We zijn ook ontzettend blij met de reacties op ons product. Zoals we al aankondigden is het door jullie ook zo bevonden: Detox plus zorgt ervoor dat je snel en op een gezond manier kunt afvallen! Mochten jullie vanuit de vereniging nog meer willen bestellen, dan weten jullie ons te vinden.

Groetjes,

Wilco van Steen

Een dank aan de carnavalsgroep

Beste allen,

Graag willen wij van gokverstandig.com de carnavalsgroep centrumknollen bedenken voor de geweldige steun en support. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen onze tweebedrijven. We helpen en steunen elkaar.

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,

Team gokverstandig.com

 


Vul hieronder je bericht voor het gastenboek in.
Lezen kan hier.

Je naam:
je E-mail adres:
je website:
bericht:
Neem de onderstaande code over: